Beste bezoeker,

Fijn dat u mij weet te vinden.
Mijn naam is Herman Klooster, ik ben geboren in 1957 te Geldermalsen, getrouwd (1978) en vader van twee dochters. (1986/1989)

Vanaf 1982 ben ik werkzaam in de sector gezondheid en welzijn.
Eerst bij Justitie en sinds 1990 bij GGZ in Rivierenland.
Sinds 2002 bestaat mijn Bureau “Probabilis”.

Ik heb mijn Bureau opgericht, omdat ik in de praktijk veel situaties tegen kwam, waarbij mensen en of bedrijven hun kennis niet wisten om te zetten in handelen. Bovendien hoor ik, dat er wordt gedacht dat alles maakbaar en beheersbaar is. Dit blijkt niet het geval te zijn. Zelfs de wetenschap, die ik overigens een warm hart toedraag, zegt dat alles wat je niet kunt meten, er niet is. Dat is de reden, dat ik mijn bureau “Probabilis” heb genoemd. Het is een leer en opvatting: Probabilisme; dat kennen en weten niet op zekerheid berust, maar op waarschijnlijkheid. Ik wil graag mensen inspireren door bewustzijn te bevorderen.

We kunnen op internet veel informatie halen, testen doen en ook adviezen krijgen, alleen hoe vertalen we dit en zetten we deze om in persoonlijke acties om het doel te bereiken? Balans houden is verstand en gevoel! Wat zijn meningen en wat zijn feiten? Belangrijk om te weten! “Het hebben van de zaak, is het einde van het vermaak?”

Ik kan uw RAADGEVER zijn, zowel voor individuen, groepen en bedrijven om uw doel te bereiken. Door mijn brede scholing en kennis (HBO gezondheidzorg), mijn analytisch vermogen en mijn vele praktijk- en werkervaringen, kan ik u wellicht ondersteunen om uw doel te bereiken.

Op deze website staan vele zaken beschreven, die in de volksmond ervaren worden als stress. Op zich is er niets mis met (gezonde) stress, het maak je alert. Maar chronische stress (ik weet er geen raad meer mee) veroorzaakt schade. Het activeert het hormoon Cortisol en teveel hiervan produceren is niet oké. Mijn advies: Pak aan dat gedoe en de stress. Bijvoorbeeld door: Mijn Positieve Gezondheid van Machteld Huber.

U kunt bij de Button vinden waar u meer over wilt weten. Wellicht kan deze informatie u al helpen om te gaan experimenteren. Of het inspireert u, om met mij in gesprek te gaan. U kunt mij consulteren als individu, maar ook als bedrijf. Ook eenmalig. Ik ben geen behandelaar, maar een raadgever, die u begeleidt en/of ondersteunt in uw proces. Wanneer ik u niet kan helpen, zal ik u doorverwijzen naar een persoon (deskundige) of instantie die u waarschijnlijk wel kan helpen.

U kunt mij telefonisch bereiken op nummer 0487 596407 of via mijn mail: contactherman@kpnmail.nl.

Vriendelijke groeten,
Herman Klooster, Raadgever

Dat kennen en weten niet op zeker heid, maar op waarschijnlijkheid berusten
Herman Klooster
Raadgever Zorg en Welzijn
Standerdmolen 35
6657 DJ Boven-Leeuwen
Tel: 0487-596407
contactherman@kpnmail.nl